Erdélyi és partiumi református kollégiumok közös tanévnyitója Kézdivásárhelyen

Református kollégiumok tanévnyitó ünnepsége9 erdélyi és partiumi református kollégium tartotta szeptember 21-én közös tanévnyitóját a kézdivásárhelyi református templomban. Igét hirdetett Szegedi László generális direktor, aki a kollégiumok nemzetmegtartó és hiterősítő szerepét emelte ki. Prédikációjában arra is kitért, hogy a kőhalmi diákotthonban 750 gyermeknek volt pótapja, érzi, hogy mi az, ami hiányzik egy ifjú életéből, mi az, amit elfelejtettek ők is, szüleik is. 

Bővebben...

Tanévnyitó 2014-2015

reflogszin atlTisztelt látogatónk!

Nemsokára indul az új tanév és ez tanévnyitó ünnepségek sorozatát is jelenti. Szeptember 14-én 11 órai kezdettel a marosvásárhelyi Kistemplomban tanévnyitó istentisztelere kerül sor az elemi és a középiskolás osztályok részére. Ugyancsak szeptember 14-én 10 és 12 órai kezdettel tanévnyitó istentiszteletek lesznek a Cserealji református templomban, ahol az óvisok tanévnyitójára kerül sor.

Szeptember 15-én a Kollégium udvarán 9 órai kezdettel ünnepélyes tanévnyitó, majd 11 órától a Bód Péter Diakóniai és Tanulmányi Központban tanévnyitó a posztliceális református aszistens-képző főiskolásainknak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Pótfelvételi a Marosvásárhelyi Református Asszisztensképző Iskolába

bodpeteriskolaAz ökumenikus jellegű Marosvásárhelyi Református Asszisztensképző Iskola a 2014/2015-ös iskolai évre felvételit hirdet a 3 éves általános orvosi asszisztens szakra (a fennmaradt állami  helyekre)

Beiratkozás az iskola titkárságán (Erdő utca 7/B sz.) 

2014.    szeptember 1-8 között,   telefonszám: 0265- 219296.

Bővebben...